"Munkájuk minősége még sokáig megmaradt, amikor az árat már rég elfelejtettük."
Szivi László | Strategic Business Development Director | Lapker Zrt.

Rólunk

A Think7 Consulting a klasszikus üzleti tanácsadó cégek (pénzügyi audit, adótanácsadás, üzleti tanácsadás) és a kommunikációs ügynökségek (reklám, marketing kommunikáció) által nem lefedett integrált marketing tanácsadással foglalkozik. A legtöbb iparágban a verseny erősödése szükségessé teszi a marketing alapú stratégiai tervezést, azonban a stratégiaalkotáshoz szükséges erőforrások nem mindig állnak rendelkezésre, akár kapacitás, akár a munkatársak megfelelő szakmai tapasztalatának hiányában.

A Think7 Consulting szakértői sokrétű képzettséggel, és gazdag szakmai tapasztalattal (min. 10-15 év) rendelkeznek a marketing, marketingkommunikáció, PR, sales, piackutató, üzleti elemzés, valamint szervezetfejlesztési és humán erőforrás területéhez kapcsolódóan, így cégünk mindig az adott probléma, illetve projekt jellegének megfelelő szakmai tudást tud biztosítani a stratégiai tervezéshez. Tanácsadóink nem csak elméleti, hanem gyakorló szakemberek, így nemcsak a tervezésben, hanem a kivitelezésben és a szakmai tudás átadásában is segítik Ügyfeleinket.
Iparági referenciáink felölelik a gyógyszeripart, energetikát, pénzügyi szolgáltatásokat, papíripart, online kiskereskedelmet, lapkiadó piacot.

Majdnem 15 éves marketing- és márka stratégiai tanácsadási tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy

  • Ügyfeleink általában akkor bíznak meg minket, amikor olyan explicit problémával találják szemben magukat, amelyre házon belül nem találtak megoldást és/vagy a külső szem sok extra tudást tud belevinni a tervezés folyamatába.
  • Általában ezek a problémák nem csak egy területet érintenek a vállalaton belül, hanem számtalan "mellékhatással" bírnak, noha sokszor csak egy területen jelentkezik a probléma.
  • A problémák optimális megoldása nem csak egyetlen terület közreműködését igényli, hanem a vállalat több területének összehangolt munkáját.

Éppen ezért tanácsadási tevékenységünk fókuszában – eltérően más tanácsadó cégekétől – nem a kész megoldás felmutatása áll, hanem egy olyan, az ügyféllel közös munka, amelynek során nemcsak szakmailag korrekt megoldást találunk az adott problémára, de ezt a megoldást felruházzuk a szervezeti viszonyoknak megfelelő speciális rugalmassággal is.

Meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy a legtöbb ügyfél nem a „messziről jött ember” tanácsait szeretné meghallgatni, hanem aktív részt vállal a probléma megoldásában, tapasztalatával, tudásával segíti a tanácsadási folyamatot.

Mivel kicsit mi is ügyfeleink részévé válunk a szoros együttműködés során, ezért felelősségvállalásunk és lojalitásunk sokkal erősebben mutatkozik meg a tanácsadási folyamat során, mint más tanácsadó cégek esetében.